Avís legal

DADES GENERALS

En compliment amb el deure informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació s’informen les següents dades del titular de www.kangaroo.cat, d’ara endavant Lloc web

Nom: Laia Calvet Masferrer
Domicili: Carrer Circumval.lació, 124 navàs (08670) Barcelona, Espanya
C.I.F: 77922516B
Correu electrònic: info@kangaroo.cat

L’objectiu principal del Lloc web, és facilitar als clients, col·laboradors i al públic en general, la informació relativa a la Kangaroo i als serveis que ofereix Laia Calvet Masferrer com a responsable del centre Kangaroo.

POLÍTICA DE PRIVADESA

En compliment del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporats a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de Laia Calvet Masferrer

Sempre es va a respectar la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzats amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre a les sol·licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica. Les dades no es comparteixen amb tercers.

Per exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació haurà de dirigir-se al centre Kangaroo situat en Carrer Circumval.lació, 124 Navàs (08670) Barcelona, o escriure a info@kangaroo.cat

ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accés i ús del present Lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari del Lloc web implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que anàs no està d’acord amb aquestes condicions no continuï usant aquesta web.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

RESPONSABILITATS

Laia Calvet Masferrer no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol un altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent a la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, Laia Calvet Masferrer es compromet a la retirada o si escau bloqueig d’aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Tampoc l’empresa es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat en l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.

Així mateix, Laia Calvet Masferrer es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, a qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Laia Calvet Masferrer és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’inclogui, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa.

Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat amb finalitats comercials sense el consentiment per escrit de Laia Calvet Masferrer, almenys que la fi sigui per compartir informació, en aquest cas s’haurà de fer referència a l’autor de la publicació.

Tota la informació que es rebi en el Lloc web, com a comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a Kangaroo de manera gratuïta. No ha d’enviar-se informació que no pugui ser tractada d’aquesta manera.

ACCÉS

L’accés al lloc web per part dels usuaris té caràcter lliure i gratuït.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que en ell es desenvolupa seran competents Jutjats de Barcelona, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

WhatsApp chat