Classes d
Holidays
MÚSICA
PLAY

CLASSES D’ANGLÈS

Babies

1 – 3 anys

Kids

3 – 7 anys

Tweens

8 – 11 anys

Teens

12 – 16 anys

Adults

+18 anys

Què és Clip Clap English for kids?

Clip Clap English for kids és un mètode global per infants d’1 a 7 anys, basat en la motivació de l’alumne estimulant-lo a través del joc, de les cançons i sobretot de les històries, per tal de poder crear situacions en anglès, en les que l’alumne podrà desenvolupar al màxim les habilitats lingüístiques per tal de comunicar-se en aquest idioma.

Clip Clap English for kids és un mètode actiu, divertit, estimulant, flexible i efectiu que pretén iniciar als alumnes a partir d’1 any en l’aprenentatge significatiu de l’anglès d’una manera natural, simulant l’adquisició de la llengua materna. 
L’experiència de més de 12 anys de Clip Clap, ha demostre que els alumnes de curta edat que han estat aprenent un altre idioma abans dels 3 anys, tenen moltes més competències en aquesta nova llengua, ja que aprenen el so, el ritme i l’estructura de l’idioma durant el període sensitiu de l’aprenentatge i per tant l’interioritzen d’una manera molt més natural.

Clip Clap for kids posa, a l’abast del mestre, una gran quantitat de recursos que proporcionen la possibilitat d’utilitzar, viure i experimentar amb aquesta nova llengua d’una manera continuada, a l’escola i a casa.

Clip Clap English for kids treballa a partir d’unes històries molt properes als alumnes i als seus interessos, ja que són situacions reals i quotidianes amb les que els infants d’aquestes edats es senten plenament identificats.

Aquestes històries, a través dels diàlegs dels seus protagonistes, proporcionen un vehícle únic per fer arribar als nens expressions, vocabulari i estructures lingüístiques en anglès. Els nens no es limiten a aprendre llistes de vocabulari, sinó que aprenen “cadenes de llenguatge” perfectament contextualizades i plenes de significat global, el vocabulari va sempre acompanyat d’un context i d’alguna cosa més. L’infant interioritza l’estructura de l’idioma, la qual cosa li permet fer-ne un ús creatiu i es garanteix així la comunicació. 

L

MÚSICA

MÚSICA GESTACIONAL

Cantar, respirar, moure’s i parlar.

Està orientat a tu, i allò que necessites.

Esteu acompanyant a créixer una vida dins vostre, però segurament no podeu dedicar-li tot el temps que desitjaríeu. És per això que és important tenir un espai on poder estar realment amb el bebè, per expressar-li com et sents i què sents cap a ell.
El treball amb música durant l’embaràs és un espai ampli i creatiu per treballar absolutament tot allò relacionat amb l’arribada del bebè. És tant important escoltar música com cantar-li al bebè abans de néixer. I igual d’important són les emocions que la música provoca a la mare, ja que si ella està tranquil·la, podrà expressar el seu amor i transmetre’l al bebè.

SHOW

Show, com bé indica el seu nom, pretén ser una activitat on muntem un gran espectacle, una gran revolució per l’alumne.
Aprendre mitjançant un gran muntatge és, des del nostre punt de vista, tot un luxe. Aprendre interpretant tot el que fas, és un èxit assegurat per l’infant.

Compaginar la diversió d’experimentar el ritme de la música, cantar, ballar, expressar el que estàs dient mitjançant el moviment del teu cos, t’assegura que entens el que diu la lletra de la música.

Tot això, acabant amb la presentació del musical cantant i ballant de la peça que haguem treballat.

PERCUSSIÓ CORPORAL

Entenem la percussió corporal com un art de percudir-se el cos
produint diferents tipus de sons amb una finalitat didàctica, artística i social. El cos és utilitzat com a instrument acústic, rítmic, tímbric i dinàmic perquè està lligat al moviment i a la dansa.

És una activitat artística i creativa, basada en recursos sonors i musicals, on es dóna importància a la improvisació, la creativitat i el llenguatge rítmic, mitjançant l’expressió a través del propi cos. És important que el nen sigui capaç de cantar, afinar, i moure’s al compàs d’allò que està cantant, així com també que dissociï les extremitats. Això aporta molta estimulació en relació a l’atenció, la concentració i la memòria.

KANGAROO PLAY & LEARN

Good Morning

El programa Good Morning és un servei que oferim com a despertador per aquelles famílies que no tenen on deixar els seus infants abans de començar l’escola. Quant els nens es lleven tenen molta energia, i és molt bon moment perquè jugant aprenguin. Doncs això mateix és que t’oferim dinàmiques matinals en anglès a primera hora del matí. Tu saps quant ens necessites, nosaltres t’estem esperant per ajudar-te:

After School

Quant s’acava l’escola per molts pares és un gran mal de cap gestionar què fer amb el nen/a. After school és un servei que oferim com a “guarderia” per aquelles famílies que no tenen on deixar els seus infants. Cada dia de la setman treballem una temàtica amb diferents activitats de manera que els infants sempre fan coses diferents; això si, divertint-se i aprenent anglès.

Tu saps quant ens necessites, nosaltres t’estem esperant per ajudar-te:

Esporàdic

Disposes l’opció de contractar aquest servei d’una forma esporàdica; de manera que si un dia no disposes de recursos pots comptar amb nosaltres.

Regulars

L’opció més freqüent és la regular, a on els nostres clients ens indiquen un horari setmanal regular en els quals porten el seu o seus infants amb nosaltres.

kangaroo-looking-3
kangaroo-nens-festes-2
kangaroo-cooking-4
kangaroo-nens-festes

HOLIDAYS

HAPPY DAY

Consisteix en un matí ple d’activitats i tallers per a que els nens s’ho puguin passar d’allò més bé. Cada matí estarà format per dos tallers de diferent temàtica.

Duració: 4 hores, de 9:00h a 13:00h i consta de dos tallers de dues hores cada un (a les 9:00h i a les 11:00h). Els nens es poden apuntar a un dels dos tallers o als dos tot el matí.

HAPPY WEEK

Voleu passar-vos-ho d’allò més bé durant les setmanes de vacances escolars? Aquesta és una molt bona opció per passar-ho de la millor manera i aprendre jugant! Consisteix en una setmana de divertides activitats, tant en anglès com en català.

Duració: 4 hores, de 9:00h a 13:00h i consta de dos tallers de dues hores cada un (a les 9:00h i a les 11:00h).

El calendari coincideixen amb els períodes de vacances escolars: Nadal, Setmana Santa i Estiu.

Totes les activitats seran únicament en anglès, perquè perdin la vergonya!

En els Happy Day i Happy Week trobarem activitats de tot tipus i per totes les edats.

Show: preparació d’un petit musical amb coreografia i cant

Rebosteria: elaboració d’una recepta de rebosteria (galetes, pastissos i/o cupcakes)

Tale: lectura de contes en anglès i activitat complementaria amb manualitats

New look Sessió / Taller de maquillatge i perruqueria

Taller de samarretes: per posar en marxa la imaginació i la creativitat, cadascú s’haurà de pintar una samarreta.

També podem oferir aquests serveis en altres idiomes

ENGLISH SUMMER CAMP

L’English Summer Camp” és un casal d’estiu, amb l’objectiu que els nens gaudeixin de les vacances d’estiu mitjançant un seguit d’activitats divertides i enriquidores, així com també petites excursions i temps pel joc lliure.

Té una duració de 4 hores, de 9:00h a 13:00h de dilluns a divendres.

L’English Summer Camp”, es durà a terme al centre Kangaroo, i es combinarà amb sortides d’un matí a fora.

En què consisteix?

Cada setmana l’English Summer Camp” tindrà una temàtica diferent, i a partir d’aquesta en sortiran totes les activitats de la setmana, que acabarà amb una excursió d’un matí l’últim dia de la setmana.
 

Quines activitats fem?

Algunes de les activitats que podeu trobar a “l’English Summer Camp” són:

Manualitats

Treballem la creativitat i la psicomotricitat fina realitzant diferents manualitats acord amb la temàtica de la setmana.

Show

Ens divertim preparant cantant una cançó i interpretant una coreografia en anglès. Aprenem entendre el que cantem. I acabem amb un bon espectacle final.

Joc lliure

És una estona pensada per a que els nens i nenes siguin els responsables de l’activitat, decideixin junts què fer i així treballar la comunicació i el lideratge

Tales

Lectura i representació d’un conte en anglès. A partir d’aquest es treballaran diferents activitats i manualitats lligades a la història del conte

Excursió

Cada setmana es farà una petita sortida de matí a algun lloc a la vora, on poder anar caminant, passar-hi el matí i fer activitats i jocs allà (al bosc, a la piscina, etc.).

Jocs en equip

Jocs de lleure a on treballem la cooperació, les emocions, a saber-nos expressar i a interpretar. Una àrea recreativa molt enriquidora i completa.

WhatsApp chat