Sortides escolars

SORTIDES ESTACIONALS

LA TARDOR

marrameu_2

Marraneu

La tardor temps de collir castanyes, i en Marrameu en torra a la voreta del foc, ja n’hi peta una els morros i ja tenim en Marrameu mort.

la-tardor

La verema

El temps de collir el raïm per la producció del vi és a la tardor. Amb aquest taller oferim que els nens i nenes coneguin el procès d’elaboració i puguin degustar el seu propi maridatge.

halloween_4 - copia

Halloween

Halloween festivitat tradicional heretada de les celebracions d’origen celta, i que s’ha estès rapidament arreu del món. Feste a on els nens i nenes s’ho passen d’allò més bé.

L’HIVERN

tions-i-caganers

Tions i caganers

Nadal: dies d’emocions, personatges, moments, compartir… tot el que un infant viu aquests dies de celebracions amb familiars i amics. I perquè no amb l’escola?

avui

Avui, som un altre

Tenit l’oportunitat de ser per un dia a aquell o aquella que sempre he volgut ser… treballem els desitjos, les emocions, la creativitat…

ioga-nens

Cos conscient, ioga

La consciencia és el coneixement que un ser té de si mateix i del seu entorn. El ioga pels nens és més dinàmic i es practica a través del joc.

PRIMAVERA I ESTIU

ous_Pascua

Ous de Pascua

La dinàmica de Pascua pretén que els infants visquin d’una manera dinàmica i divertida la tradició dels ous de Pascua.

sant-jordi

De llegenda: el Drac i Sant Jordi

23 d’abril dia de Sant Jordi a on els catalans i catalanes celebren el dia de la rosa i el llibre. Tot sorguit d’una llegenda.

pirates_2

Pirates: Hem acabat el curs!

La celebració del final de curs és moment molt esperat per a qualsevol infant: finalitzar un curs i començar l’estiu. Per aquest motiu nosaltres preparem una gran festa per aquesta gran celebració.

WhatsApp chat